top of page
rcAVF 2 manieren.jpg

"Jan Daanen is zeer betrokken bij de opdracht die hij krijgt en vanuit intensieve observatie en discussie met de opdrachtgevers en experts komt hij met een uitgewerkt, en detaillistisch concept ontwerp, welke in overleg en samenspraak met de opdrachtgever verder wordt uitgewerkt tot een definitieve illustratie. De samenwerking met de medisch illustrator is op alle momenten in het ontwerpproces als zeer plezierig en efficient aan te merken. Er is voldoende ruimte voor discussie en aanpassing indien noodzakelijk. Ik heb deze samenwerking als heel plezierig, open en succesvol ervaren."

Jan HM Tordoir 

vaatchirurg bij het MUMC Maastricht

armstudie litho variant RGB.jpg

"J.Daanen interessiert sich in seiner Abschlussarbeit als technischer Zeichner für die Anatomie von Patienten, welche einen Zugang für die Dialyse brauchen. Er hat neben Operationsschritten auch ein schönes Schicht-Anatomie-Bilder gezeichnet, welches Eingang in das Manual für Shuntchirurgie von Vascular International gefunden hat. Jan Daanen ist bereit, für Interessierte auf ihre Bedürfnisse angepasste Anatomie-Bilder zu gestalten."

Prof. Dr. med. M.K. Widmer 

University Hospital Bern

"De samenwerking met Jan is vanaf begin tot eind soepel verlopen. Dit heeft met name te maken met het zich zelfstandig, snel en correct eigen maken van de ingewikkelde analysemethode (fixel-based analysis). Deze achtergrondkennis was voor deze opdracht van groot belang om dit vervolgens uit te kunnen drukken in een figuur, welke begrijpelijk moest zijn voor de gemiddelde lezer. Daarnaast heeft dit ervoor gezorgd dat communicatie op een wetenschappelijk niveau mogelijk was, waardoor feedback snel verwerkt werd. Dit heeft geresulteerd in twee prachtige afbeeldingen en veel positieve reacties."

Veerle Daanen

Student Stagiair Psychobiologie
Afdeling Anatomie en Neurowetenschappen sectie Neuropsychiatrie / Afdeling Psychiatrie

Veerle UMC Amsterdam.JPG
Cingulum final.jpg
garnaal meer bovenruimte.jpg

"Jan heeft bij ons op Naturalis stage gelopen en de opdracht die hij daar heeft uitgevoerd kundig en efficiënt gedaan."

Erik Jan Bosch 

Naturalis - 'tekenkamer'

Naturalis biodiversity centre.JPG

"We hadden een lastige opdracht om veel abstracte tekst om te zetten in beeld. Jan heeft een prachtig product opgeleverd!"

Marinka 

Docentplus

"De illustraties van Jan zijn een aanwinst voor onze voorrondetoetsen. Het geeft ons de vrijheid om creatievere vragen te bedenken zonder ons te beperken tot afbeeldingen die al bestaan. Jan zet onze beschrijvingen om in mooie en duidelijke illustraties die goed passen bij onze toetsvragen."

Claudia de Buck 

Nederlandse Biologie Olympiade

LOGO Biologie Olympiade RGB.jpg

"Toen Jan als illustrator werd toegevoegd aan het team van Biologie voor jou was ik daar erg blij mee. In zijn tekening zijn mineralen en bacteriën geen non-descripte bolletjes, want hij begrijpt wat hij tekent. Dat is prettig werken: Jan denkt inhoudelijk mee – en geeft tegengas als dat nodig is.

L. Pijnappels 

Eindredacteur Biologie voor jou

Pijnappels.PNG
bottom of page